1 Mart 2012

K A R

Bir gün daha geçmek üzere,yine kar yağmaya başladı.Zemin karlı ve buzlu üzerine lapa kar yağıyor.Gece kar yağarken gezmesi cok hoşuma gider.Karların elektrik ışığında narin düşmeleri,ordan oraya savrulup konmaları tıpkı bir dans figürleri gibidir.Her bir kar tanesinin kendinde ayrı bir şekle sahip olması da ayrı bir mücizedir.Bu mucize Allaha aittir.

7 yorum:

  1. Canımm bak benimde ilk blog açtığım günü aklıma getirdin.Acemiliğimizi ardımızda bırakıp usul usul başarıya gidiyoruz .Yapa yaza bizde ustalaşacağız inşaAllah değil mi ama yaa:)Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapa boza usta olduk mu acaba yada çok yolumuz mu var ama sizler varsınız ya yola devam canım

      Sil
  2. bir sene sonra :günaydın canım,nice doğum günlere blogun.

    YanıtlaSil
  3. Kış Gün Eşine Kar postu ilk post olarak çok yakışmış,tekrar nice yıllara sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karlı bir gündü ilham verdi bana güzel oldu galiba ,çok teşekkürler canım

      Sil
  4. Adsız3/07/2021

    Günaydın hanımefendi,
    Kadınlar gününüzü tebrik ediyorum. 
    Her ne kadar bir gün olarak kutlanıyor olsa da, siz kadınlar, yılın her ayı, her günü, her saati, her saniyesi, her anı başımızın tacısınız. Hayatımızın anlamı sizlersiniz.
    Sizler bize can veren hayat kaynağımız, aldığımız nefes, atan kalbimiz ve gözümüzün nurusunuz. Sizler Allah’ın yarattığı en güzel şeysiniz. Ancak sizinle birlikte bu dünya yaşanılabilir bir yer oluyor. Siz olmadan cehennemden bir farkı kalmaz. Siz olmadan yaşamanın hiçbir anlamı kalmaz. Varlığınız ve o güzel dünyalarınızı bizlerle paylaştığınız için minnettarız.
    İyi ki varsınız.

    YanıtlaSil

bu yorumlar benim için mi?düşüncelerinizle değerlimsiniz