Sayfalar

18 Temmuz 2013

LAHANA(KELEM) DOLMASI





Yazın lahana(kelem) sarması biraz garip öyle değil mi?
Yazdan kışlıkları buzluğa atınca bende kışdan yazın yemek üzere
azıcık lahana attım.
Bu tadlar da özlenmiyor değil ?
Ama yaz domatesiyle pişince daha bir güzel oldu sanırım
Daha önce yaptığımız dolma (kelem)  içi gibi hazırlayıp sarabilirsiniz
Afiyet sağlık olsun
Allah bereketli sofralar kurdursun.



3 yorum:

  1. Canım ellerine sağlık,sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. en sevdiğim sarmalardan biridir,eline sağlık canım...

    YanıtlaSil
  3. çooook severim bayılırım.

    Mis gibi olmuşlar

    Ellerinize sağlık olsun inşallah

    kocaman sevgilerimle

    YanıtlaSil

bu yorumlar benim için mi?düşüncelerinizle değerlimsiniz